Dyer garazhdi & magazine

 

Porta garazhi me ngjyra e dizajno të ndryshme, prodhuar me panele italiane të firmës SICOME .

Jeni duke kerkuar një derë garazhdi apo magazine qe te jete e bukur dhe njëkohesisht funksionale.

Portel ofron një larmishmëri dizajnosh dhe ngjyrash. 

-          Panele me vija

-          Panele me kuadrat,

-          Panele me hapësirë drite (dritare)

-          Panele lisho,

-          Panele imitim druri,

 

Hidhni një sy Galerisë së punimeve tona.

Shumë KLIENTE na kanë besuar. Jemi të bindur që edhe ju do të ngeleni të kënaqur.

Mos hezitoni të na kontaktoni. Do të jemi të lumtur t'ju asistojmë që të bëni zgjedhjen më të përshtatshme për ju.

 

 

Kush është online?

Kemi 2 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.