Automatizim i Portave Ekzistuese

 

Sa herë është dashur që të zbrisni nga makina për të hapur portën e oborit apo garazhdit tuaj?
Sa herë jeni mërzitur që këtë gjë duhet ta bëni edhe nën shiun e dendur.

Jepini jetës suaj komoditetin e merituar.

Automatizoni porten tuaj ekzistuese me sherbimin dhe produktet cilësore të ofruara nga Portel.

Mbi 14 vjet eksperience e dedikuar automatizimit të portave, përkushtimi i stafit te kualifikuar janë garancia jonë për realizimin e projektin tuaj në një kohë të shkutër dhe me cilësi të lartë.

Shërbimi i Automatizimit të portave  realizohet për:

- Porta rezidenciale me rrëshqitje.

Porta industriale me rrëshqitje.

- Porta rezidenciale me kanatame.


Gjëja më e rëndësishme për të cilën duhet të mendoheni kur beni automatizimin e një dere apo porte  është "motori".

Portel tregëton modele motorësh të ndryshëm dhe kit-e të plota për automatizimin e dyerëve.

Lexo më tepër...

 

Kush është online?

Kemi 6 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.