Riparim dhe Mirëmbajtje e Portave Automatike

Repairing

Portat, sistemet e parkimit, barrierat, pistonat dhe dyert e garazheve duhet të jenë në gjendje të mirë pune sidomos ato në ambjentet komerciale.

 

Portel ofron dy tipe kryesore shërbimesh; Riparime dhe Mirëmbajtje të para-planifikuara.

Shërbimet e Riparimit dhe Mirëmbajtjes realizohen nga teknikët tanë të trajnuar e të pajisur me vegla cilësore.

Në rast problemesh me portën apo deren tuaj ose në rast se kërkoni një mirembajtje të tyre, Portel garanton që do te jetë në objektin tuaj brenda një kohe të shkutër.

Mirëmbajtja e pre-planifikuar është një shërbim i kontraktuar 

Lexo më tepër...

 

Kush është online?

Kemi 6 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.