Jeni duke kerkuar një portë me kanata për vilën tuaj, qe te jete e bukur dhe njëkohesisht funksionale.

Do të ishte më mirë sikur të mos nevojitej të zbrisni nga makina për të hapur portën e oborit tuaj, sidomos nën shiun e dendur të dimrit.

 

Jepini jetës suaj komoditen e merituar, realizoni portën tuaj me Portel.

Komandimi i portave me kanata, realizohet me motor krah ose motor nën tokë.

Gjatesia maksimale e krahut të portës është 5 m .
Motorat janë produkte të firmave të njohura CAME e ROGER dhe punojnë me tension 230V AC ose 24V DC.

 

Hidhni një sy Galerise së punimeve tona.

Shumë KLIENTE na kanë besuar. Jemi të bindur që edhe ju do të ngeleni të kënaqur.

Mos hezitoni të na kontaktoni. Do të jemi të lumtur t'ju asistojmë që të bëni zgjedhjen më të përshtatshme për ju.

 

Kush është online?

Kemi 6 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.