Rreth Portel


PORTEL, ka filluar aktivitetin e saj, në vitin 1998, duke qenë ndër bizneset e para që solli përvojën italiane për automatizimin e portave.

Cilësia e punimeve dhe përkushtimi i stafit ka ndikuar në rritjen dhe zgjerimin e aktivitetit, i cili tashmë është shtrirë edhe në qytetet më të largëta të Shqipërisë, që nga Shkodra deri në Sarandë.

 

Krahas automatizimit të portave ekzistuese, PORTEL realizon:

♦ prodhimin e portave të garazhit dhe kapanoneve me  panele cilësore italiane me ngjyra dhe dizajno të ndryshme;

♦ prodhimin e portave me krahë dhe portave me rrëshqitje

♦ furnizim dhe instalim të barriera dhe sisteme parkimi 

♦ furnizim dhe instalim të dyerverve me rrëshqitje

 

 

Kush është online?

Kemi 5 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.