Adresa dhe Mënyrat e Kontaktimit

PDFPrintE-mail

Adresa:     Portel, 

Rr. Muhamet Gjollesha

Nd. 9, H. 1

1023, Tirane, Albania

 

Tel/Fax:    +355 4 4529579

Mob:        +355 682033664

 

E-Mail:       This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Jemi në dispozicionin tuaj për tu takuar dhe për të eksploruar së bashku mundësinë e një bashkëpunimi të mundëshëm.

 

 

 

 

Kush është online?

Kemi 3 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.