1-Porta rezidenciale me rrëshqitje

Komandimi i portave rezidenciale me rrëshqitje, realizohet me motor, produkte të CAME, ROGER, (për porta deri në 800 kg).

2-Porta Industriale me rrëshqitje

Komandimi i portave industriale me rrëshqitje, realizohet me motor, produkte të CAME e ROGER, (për porta deri në 3 500 kg).

3-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e dizajno të ndryshme, prodhuar me panele italiane të firmës SICOME .

4-Porta rezidenciale me kanata me motor nën tokë

Komandimi i portave me kanata, realizohet me motor nën tokë, produkte të CAME e ROGER, (për porta deri në 5 m gjatësi).

5-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e dizajno të ndryshme, prodhuar me panele italiane të firmës SICOME

6-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e dizajno të ndryshme, prodhuar me panele italiane të firmës SICOME

7-Porta për Kapanone

Porta kapanoni, me ngjyra e dizajno të ndryshme, prodhuar me panele italiane të firmës SICOME

8-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e dizajno të ndryshme, prodhuar me panele italiane të firmës SICOME .

9-Barriera me pistona trafiku

Barriera me pistona trafiku.

10-Automatizim porte me fotoelement

Komandimi i portave me fotoelement, realizohet me motor, produkte të CAME (për porta nga 75 kg deri në 125 kg)

1-Porta rezidenciale me rrëshqitje

Komandimi i portave reziden...

2-Porta Industriale me rrëshqitje

Komandimi i portave industri...

3-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e di...

4-Porta rezidenciale me kanata me motor nën tokë

Komandimi i portave me kanat...

5-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e di...

6-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjyra e...

7-Porta për Kapanone

Porta kapanoni, me ngjyra e ...

8-Porta garazhdi

Porta garazhi me ngjy...

9-Barriera me pistona trafiku

Barriera me pistona trafiku....

10-Automatizim porte me fotoelement

Komandimi i portave me fotoe...

PORTEL – PORta me TELekomandë

Ne në Portel besojmë se një portë është shumë më tepër se një portë; ajo është hyrja e pronës apo biznesit tuaj.

Nëse jeni duke kërkuar një portë automatike profesionale dhe të besueshme për biznesin tuaj, e cila të tërheq vëmendjen e klienteve, apo nëse jeni duke kërkuar një porte automatike për garazhdin apo vilën tuaj, e cila krahas komoditetit të qëndrojë në lartësinë e investimit tuaj, atëherë keni nevojë për më të mirët në këtë fushë; keni nevoje për eksperiencën e PORTEL.

Ne jemi krenarë që një numër shumë i madh dhe i rëndësishëm KLIENTESH na kanë besuar, automatizimin e portave hyrëse të pronës apo biznesit të tyre.

Me ndihmen tonë edhe ju do të gjeni hyrjen perfekte për pronën tuaj

 

Ju ftojmë të vizitoni faqen e webit për të gjetur zgjidhjen e përshtatshme për ju. Në faqen tonë do të gjeni informacione në lidhje me produktet dhe shërbimet tona. Do të gjeni gjithashtu një GALERI fotosh me disa nga punimet tona.

Nëse keni pyetje apo kërkoni një preventiv mos ngurroni të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit ose nëpërmjet formës së kontaktit. Gjitashtu jeni të mirëpritur të na vizitoni në ambjentet tona (Shiko Hartën)

Do të jemi të lumtur t'ju asistojmë që të bëni zgjedhjen më të përshtatshme për ju.

Kush është online?

Kemi 8 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.